Vukao policajca po asfaltu

Policija u Požarevcu uhapsila je vozača koji je pošto je zaustavljen zbog brze vožnje zalupio vrata automobila, prignječio nogu policajcu i vukao ga po asfaltu.

Izvor: Beta

Petak, 15.01.2010.

15:04

Default images

Tokom uviđaja saobraćajnog udesa u centru Požarevca policija je oko dva sata posle ponoći zaustavila vozilo koje se kretalo velikom brzinom i okretalo "pod ručnom". Policajac je prišao vozilu, ali je vozač Dragan S. naglo zatvorio vrata i pri tom priklještio policajčevu nogu. Bez obzira na to vozač je naglo nastavio vožnju i vukao policajca po asfaltu.

Potera za vozačem počela je kroz gradske ulice da bi policija preprečila put i zaustavila vozilo marke "opel vektra" u selu Poljana kod Požarevca.

Alko-testom je utvrđeno da vozač ima 1,17 promila alkohola u krvi.

Požarevačka policija je odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati i podnela krivičnu prijavu protiv Dragana S.(20) iz Vlaškog Dola, zbog sumnje da je ugrozio bezbednost javnog saobraćaja, nije pružio pomoć povređenom policajcu i sprečio službeno lice na dužnosti.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: