Ubijen kosovski Albanac

Jedan kosovski Albanac je ubijen, dok je drugi zadobio teške telesne povrede u incidentu u selu Zrze nadomak Orahovca u Metohiji.

Izvor: B92

Utorak, 12.01.2010.

19:51

Default images

Regionalni portparol Kosovske policijske službe, Hazir Beriša, izjavio je da je kosovski Albanac (36), po podne preminuo u bolnici, nakon što je uboden nožem u selu Zrze kod Orahovca. Beriša je dodao da je još jedna osoba u tom incidentu, koji se dogodio oko 13 časova, zadobila teške telesne povrede i da je primljena u bolnicu u Đakovici.

On je dodao da je policija povodom tog slučaja pokrenula istragu i da prvi rezultati pokazuju da je povod dugogodišnje neslaganje između članova dve albanske porodice iz tog dela Kosova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: