Četvoro se utopilo u brodolomu

Najmanje četiri osobe izgubile su život, a 21 se vodi kao nestala u udesu feribota koji je potonuo u centralnom delu Filipina, saopštili su zvaničnici.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 27.12.2009.

11:28

Default images

Spasilačke ekipe tragaju za nestalima, a do sada su izvukle tela četiri žrtve, preneo je Rojters. Preživele su spasile posade tri broda a za nestalima tragaju brodovi, helikopteri i avioni obalske straže. Nesreća se dogodila noćas u blizini ostrva Verde u centralnom delu Filipina.

U trenutku nesreće, na feribotu je bilo 88 ljudi. Na feribotu je bilo utovareno devet kamiona, a plovilo je, prema rečima preživelih putnika, veoma brzo potonulo.

U četvrtak se dogodila slična nesreća kada je takođe potonuo feribot. Tada je poginulo troje ljudi, a 24 se vode kao nestale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: