Novi Sad:Dvojica poginulih u sudaru

Policija je saopštila da su u saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu poginuli vozač "juga" Nebojša Nikolić (45) i njegov saputnik Aleksandar Kalajdžić (44).

Izvor: B92

Petak, 25.12.2009.

11:46

Default images

Oni su nastradali posle sudara njihovog vozila i "audija" kojim je upravljao mladić pod dejstvom alkohola. U nesreći koja se dogodila oko šest časova na raskrsnici ulica Kisačka i Dositejeva, u "jugo" je udario "audi" kojim je upravljao Dragan R. (22) iz Novog Sada, u alkoholisanom stanju i vozeći brzinom neprilagođenom uslovima i stanju puta.

Kako je navedeno u saopštenju, Kalajdžić je izgubio život na licu mesta, a Nikolić je od zadobijenih povreda preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Policija je alkotestiranjem utvrdila da je Dragan R. u organizmu imao 2,25 miligrama alkohola. On je pritvoren, a potom će, uz krivičnu prijavu kojom se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, biti priveden na saslušanje istražnom sudiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: