Nagrada za Leo Barnet i B92

Kampanja "Štrajk glađu protiv gladi" agencije Leo Barnet i B92 dobila je Zlatno priznanje Udruženja ekonomskih propagandista za najbolju neprofitnu kampanju.

Izvor: B92

Utorak, 22.12.2009.

20:47

Default images

Udruženje ekonomskih propagandista Srbije dodelilo je 49. put godišnja priznanja, a pored Zlatnog priznanja za kampanju "Štrajk glađu protiv gladi" i spot za istu akciju je nagrađen "Srebnim priznanjem". Nagradu su primili predstavnici Leo Barneta i B92, Miša Lukić i Veran Matić.

Direktor B92, Veran Matić je kazao da je jako važno što je i neprofitni sektor shvatio koliko bitnu ulogu imaju reklame i kampanje za rezultate različitih aktivnosti i sve više ulaze u kreativna rešenja.

Matić se zahvalio agenciji Leo Barnet koja je praktično donirala kreativna rešenja i izradu reklama za akciju "Štrajk glađu protiv gladi".

"Ta akcija je okupila preko 670.000 aktivista u akciji, čime se stvorio odličan ulaz u pravu noseću akciju "Hrana za sve" kojom se prikupljaju hrana i novac za narodne kuhinje. U toku prvih mesec dana akcije "Hrana za sve" priklupljena je hrana u vrednosti od preko jedan milion evra", rekao je on.

"Takođe bih istakao da su se nekoliko nedelja posle akcije 'Štrajk gla]u protiv gladi' u istu na svoj način jednodnevnim štrajkom uključili i vodeći ljudi Ujedinjenih nacija", rekao je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: