Građani Srbije kod Kacina

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Jelko Kacin, srešće se sa građanima Srbije koji će sutrašnjim dolaskom u Brisel simbolično proslaviti ukidanje viza.

Izvor: B92

Petak, 18.12.2009.

19:17

Default images

U subotu, 19. decembra, u Evropski parlament u Briselu stići će i grupa državljana Srbije, koji do sada nikada nisu bili u EU i čije putovanje organizuje Vlada Srbije. U Evropskom parlamentu državljani Srbije će se sresti i sa izvestiocem za Srbiju Jelkom Kacinom, koji će im se obratiti u okviru proslave "Evropa za svakoga", koja će tom prilikom biti organizovana.

Državljane Srbije će pozdraviti i predsednik Evropskog parlamenta Jiži Buzek, a obratiće im se i evropske poslanice Silvana Koh-Mehrin i Tanja Fajon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: