Protest taksista i u Novom Sadu

U organizaciji GO Sindikata saobraćaja i veza i udruženja "Pan trans" danas je u Novom Sadu održana protestna vožnja taksista i vozača autobusa.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 17.12.2009.

13:27

Default images

Kolona od nekoliko desetina vozila je krenula od međumesne autobuske stanice do zgrade pokrajinske vlade, a završila se u garaži Gradskog-saobraćajnog preduzeća u očekivanju raspleta događaja. Za vreme protestne vožnje saobraćaj nije prekidan, pošto je kolona duž Bulevara oslobođanja, Bulevara Mihajla Pupina i Futoškog puta bila prilično razvučena.

Taksisti se protive najavljenom uvođenju fiskalnih kasa od 1. januara iduće godine, traže da se ukloni divlja konkurencija, zabrani linijski taksi prevoz, ograniči broj legalnih prevoznika i pooštre saobraćajne kontrole.

Opšte udruženje taksista takođe traži otpisivanje dugova na osnovu poreza i doprinosa i licenciranje onih koji se bave tom delatnošću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: