Saobraćaj i dalje otežan

Saobraćaj je na većini putnih pravaca u zemlji zbog snega usporen i otežan, a na mostovima i nadvožnjacima postoji opasnost od poledice, saopštio je AMSS.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 16.12.2009.

08:57

Default images

Na kolovozima u nižim predelima, kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, ima od jedan do tri centimetra raskvašenog snega, dok u višim planinskim predelima, na prilazima zimskim turističkim centrima i preko planinskih prevoja, ima i do 10 centimetara snega na kolovozu.

U Beogradu su ovoga jutra sve glavne ulice prohodne. Preduzeće "Beograd put" neprekidno angažuje 136 ekipa za čišćenje snega sa saobraćajnica u gradu i oko njega.

Dežurni inženjer zimske službe “Beograd puta” Časlav Jovanović kaže da ulice prvog prioriteta čini oko 650 kilometara i da kad god sneg slabije pada ekipe čiste i ulice drugog prioriteta.

Jovanović je objasnio da je cilj "Beograd puta" da saobraćajnice i ulice što više očiste pre najavljenog pada temperature, krajem sedmice, da se ne bi stvarao led na ulicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: