Javno dostupan raspored radara

Saobraćajna policija objavila je spisak lokacija na kojima će 16. decembra biti raspoređene radarske kontrole.

Izvor: B92

Utorak, 15.12.2009.

17:50

Default images

Raspored je javno objavljen kako bi se vozačima pokazalo da novi zakon nije namenjen isključivo kažnjavanju vozača, već i njihovoj bezbednosti kroz prevenciju saobraćajnih prekršaja, kažu u MUP-u.

Javno postavljanje informacija o lokacijama na kojima će biti postavljene radarske kontrole delovaće preventivno kada je bezbednost saobraćaja u pitanju i omogućiće vozačima da sami prilagode brzinu kretanja propisima i tako saobraćaj učine bezbednijim, smatraju u policiji.

Policija će 16. decembra na putevima u Republici Srbiji u prepodnevnim časovima angažovati 70, a posle podne 66 radarskih uređaja kojima će patrole saobraćajne policije kontrolisati brzinu kretanja vozila.

Raspored možete naći u našoj rubrici Automobili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: