Iran:Odgovorićemo na napad napadom

Ministar odbrane Irana Ahmad Vahidi kaže da će Iran napasti izraelska nuklearna postrojenja ako jevrejska država napadne iranska, prenosi libanska TV Al Manar.

Izvor: B92

Sreda, 09.12.2009.

23:15

Default images

Vahidi je to izjavio novinarima tokom posete prestonici Sirije, Damasku. Televizija Al Manar važi za glasilo Hezbolaha, libanske ekstremističke grupe koja podržava Iran. Izrael nije isključio vojne napade protiv iranskih nuklearnih postrojenja.

Izrael, SAD i druge zapadne zemlje smatraju da Iran radi na proizvodnji nuklearnog naoružanja, što Teheran poriče, uz obrazloženje da u svojim nuklearnim postrojenjima obogaćuje uranijum u svrhu proizvodnje električne energije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: