Niš: Sedam povređenih, troje dece

U saobraćajnoj nezgodi u Nišu sedmoro putnika je teže i lakše, povređeno među kojima i troje dece, saopštila je niška policija.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 03.12.2009.

12:48

Default images

U sudaru putničkih automobila na raskrsnici Ulice vojvode Putnika i izlaznog puta iz naselja Pasi poljana, teže su povređeni vozač "juga" Biljana A. (31) i četvorogodišnje dete A.A. iz Pasi poljane, navodi se u saopštenju. Lakše povrede zadobilo je još pet lica iz Niša i Pasi poljane, među kojima i dvoje dece, jedno staro četiri, a drugo tri godine.

Prema navodima policije, uzrok udesa koji se dogodio sinoć je neustupanje prava prvenstva prolaza od vozača "juga" Biljane A. koja je bila dužna da zaustavi svoje vozilo i propusti "audi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: