Poginuli vozač i putnik na motoru

U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Kruševac - Ravni, u selu Donji Stepoš, poginule su dve osobe, a jedna je lakše povređena, saopštio je MUP.

Izvor: Tanjug

Sreda, 02.12.2009.

15:49

Default images

Nesreća se dogodila sinoć, kada je na vozilo marke "golf" koje se kretalo od Ravni ka Kruševcu, iz suprotnog pravca naleteo motocikl marke "kavasaki". Na licu mesta poginuli su vozač i putnik na motorciklu, Goran T. (24) i Aleksandar I. (21) iz sela Naupare kod Kruševca, dok je vozač "golfa" Zoran V. ( 57) iz Donjeg Stepoša zadobio lakše telesne povrede.

Uviđaj je, kako se navodi u saopštenju, izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Kruševcu u prisustvu zamenika Opštinskog javnog tužioca i kruševačke policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: