Tadić: Ne rade svi dobro

Pojedini ministri, predsednici opština i nezavisne institucije ne rade dobro, rekao je predsednik Srbije Boris Tadić prilikom posete fabrici u Prokuplju.

Izvor: B92

Sreda, 02.12.2009.

14:21

Default images

Tadić je međutim izjavio i da će tim ministrima dati još jedu šansu da se poprave. Predsednik je takođe rekao da se izveštaj državnog revizora o trošenju novca iz budžeta mora ozbiljno sagledati kako bi se otkrilo gde se ona troše bez odgovornosti i pokrića.

"Ne rade svi ministri dobro, ne rade ni svi predsednici opština dobro. Ni sve te nezavisne institucije ne rade dobro. To će morati da se menja", rekao je Tadić.

On nije želeo da imenuje ministre koji, kako je rekao, ne rade dobro.

"Mislim na koga mislim. Dajem im šansu da se poprave", rekao je Tadić. Tadić je rekao i da je istorijska stvar koju Srbija mora da završi izgradnja autoputeva, modernizacija železnice i borba protiv kriminala.

"Infrastruktura je moj životni politički projekat", izjavio je Tadić novinarima u Prokuplju i naveo da Srbija mora do 2012. godine da završi koridor 10 i da na taj način postane atraktivna za evropske integracije.

Predsednik Srbije je još rekao da još nije primio vakcinu protiv novog gripa, kao i da nije fer da je on dobije pre ostalih građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: