"Turkiš" ozbiljan kandidat za "Jat"

"Turkiš erlajns" najozbiljniji je kandidat za strateškog partnera "Jata", izjavio je generalni direktor "Jata" Srđan Radovanović za "Večernje novosti".

Izvor: B92

Petak, 27.11.2009.

12:21

Default images

On kaže da je "turski avio-prevoznik zainteresovan za bilo koji oblik strateškog partnerstva sa 'Jatom' - a odluka bi mogla da bude doneta do 20. decembra".

"Zamenik generalnog direktora 'Jata' sastao se sa članom Upravnog odbora ’Turkiš erlajnsa’. Prema informacijama koje su mi prenete sa tog sastanka mislim da možemo da se nadamo saradnji sa ovom kompanijom", kazao je on.

"Naravno, mi smo tu samo animator, a odluka je na Vladi Srbije, koja treba da odradi kompletan posao“, rekao je Radovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: