Golubović ne može u Hrvatsku

Policija Hrvatske zabranila Kristijanu Goluboviću dolazak na meč u ultimat fajtu, zakazanom za subotu u Splitu, jer njegov dolazak ugrožava bezbednost Hrvatske.

Izvor: FoNet

Utorak, 24.11.2009.

21:03

Default images

Takva odluka je donesena zbog negativnih konotacija koje se vežu uz Golubovića, piše "Jutarnji list", pozivajući se na policiju.

Zagrebački list takođe piše da je Golubović preživeo burne devedesete u kojima se kao pripadnik kriminalnog miljea obračunavao po ulicama.

U Splitu, Golubović je trebalo da snagu odmeri u ringu sa Mađarom Albertom Sarkozijem.

Kerum protiv nastupa Golubovića u Splitu

Splitski gradonačelnik Željko Kerum javno se suprotstavio najavljenom gostovanju Kristijana Golubovića na spektaklu borilačkih veština koji je u Splitu zakazan za 28. novembar, pa je pozvao hrvatsku policiju da mu se onemogući ulazak na teritoriju Hrvatske.

U saopštenju dostavljenom medijima Kerum ističe da Golubović kao kontroverzna osoba i osoba koja iza sebe ima kriminalnu prošlost i sumnjive odnose s podzemljem ne može biti dobrodošla u Splitu i Hrvatskoj, niti biti sportski uzor.

Kerum je saopštio da ne ulazi u razloge zašto je organizator pozvao Golubovića kao učesnika spektakla, ali da želi da prenese svoj stav da policija svakako treba da razmotri, ako ne i zabrani, ulazak zakonski nepodobnih osoba na teritoriju Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: