Normalan avio-saobraćaj od 11 sati

Normalizacija saobraćaja na aerodoromu "Nikola Tesla" očekuje se oko 11 sati. Poletanja zakazana za jutros malo će kasniti, najavljuju sa beogradskog aerodroma.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2009.

08:28

Default images

Avioni za Podgoricu, Beč i Ljubljanu, čije je poletanje zakazano za jutarnje časove, zbog pojave guste magle poletaće sa beogradskog aerodroma sa malim zakašnjenjem.

Zamenik generalnog direktora aerodroma "Nikola Tesla" Valimir Radosavljević rekao je da je za danas "bolja prognoza", nego juče, kad je bilo otkazano 13 letova.

"Očekuje se da će avioni za Podgoricu, Beč i Ljubljanu imati zakašnjenje, a od 11 sati će sve ići normalno", naveo je on.

Prema rečima Radosavljevića, na aerodromu je skoro 80 sati bez prestanka na snazi kategorija za smanjenu vidljivosti, ali je aerodrom sve vreme otvoren za saobraćaj.

"Nije neuobičajena magla u novembru, ali je neuobičajeno da tako dugo traje u kontinuitetu", dodao je zamenik direktora.

Radosavljević je naveo da od opremljenosti aviona zavisi da li će sleteti, poleteti ili otkazati let i da aerodrom "nije problem nijednog sekunda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: