Otet japanski inženjer

Japanskog inženjera, kojeg su otela jemenska plemena, preoteli su pripadnici Al Kaide i odveli ga prema regionu Marib, izjavili su plemenski posrednici.

Izvor: B92

Subota, 21.11.2009.

15:10

Default images

Japanskog inženjera, kojeg su otela jemenska plemena, preoteli su pripadnici Al Kaide i odveli ga prema regionu Marib, istočno od glavnog grada Sane, izjavili su danas plemenski posrednici. "Taoca su odveli pripadnici Al Kaide prema nepoznatoj lokaciji u regionu Marib", izjavio je jedan od posrednika koji je želeo da ostane anoniman.

Kako su javile novinske agencije, taj posrednik je rekao da su jemenske vlasti počele hapšenja članova plemena Al Hanak i Al Gub, odgovornih za otmicu Japanca.

Oni su ga oteli kako bi izdejstvovali oslobadanje pripadnika jednog od tih plemena, koji je već dve godine u zatvoru bez suđenja, dodao je posrednik.

Japanac je otet 60 kilometara severoistočno od Sane, kod grada Arhab, gde je nadzirao izgradnju škole u okviru programa pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: