Uhapšen prevarant "Mihail Putin"

Novosadska policija uhapsila je Mirka G. (28) iz Žablja, zbog sumnje da je prevario više građana lažno se predstavljajući kao suvlasnik "Gasproma".

Izvor: B92

Petak, 20.11.2009.

16:35

Default images

Kako se navodi, osumnjičeni se predstavljao kao ruski državljanin Mihail Putin, a dovodio je ljude u zabludu da im može nabaviti poljoprivrednu mehanizaciju marke "Džon Dir" po povoljnoj ceni. On je od jednog Novosađanina i jedne žiteljke Šajkaša unapred uzeo novac, stekavši tako nezakonitu korist od oko 7.000 evra.

Mirko G. se sumnjiči i da je od jednog Novosađanina uzeo, navodno, na probu kombi za koji je trebalo da plati 6.000 evra u roku od tri meseca, ali je vozilo, uz doplatu, zamenio za drugo vozilo.

Policija je pozvala građane koji su bili žrtve prevare ili imaju informacije o prebivalištima ili boravištima Mirka G. da o tome obaveste kriminalističku policiju pozivom na broj: 063/527393.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: