Zbrinuta povređena devojka

Luminica N.(19) iz Uzdina zadobila je opekotine drugog stepena u eksploziji gasa i požaru koji je u sredu, 18. novembra, uništio jednu privatnu kuću u Pančevu.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.11.2009.

17:38

Default images

Devojka je sa opekotinama drugog stepena zbrinuta na odeljenju plastične hirurgije pančevačke bolnice i nije životno ugrožena, rekao je direktor Zdravstvenog centra Južni Banat Milan Milić. Ona se nalazila u kući porodice Popović u ulici Petra Preradovića 6, koja je potpuno uništena u eksploziji gasnih instalacija i požaru koji je zbog toga izbio.

Jedan od članova porodice, Jovan Popović, rekao je da je njihova rođaka Luminica N. bila sama u kući u trenutku nesreće.

Pre eksplozije na instalacijama za gas na spoljnom zidu kuće oko 19.45 video se plavi plamen, posvedočile su komšije Popovića. Eksplozija je izazavla požar u kome je kuća potpuno uništena.

Vatrogasci su došli za desetak minuta, ali nisu mogli mnogo da učine, rekao je Jovan Popović.

Policija, vatrogasci i stručnjaci Srbijagasa danas su obavili uviđaj, ali nisu dali nikakve podatke o uzrocima nesreće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: