Policija:Na skupu 600 hiljada ljudi

Na ispraćaju i sahrani patrijarha Pavla bilo je više od 600.000 ljudi, a skup je protekao "bez ijednog incidenta", rekao je direktor policije Milorad Veljović.

Izvor: Beta

Četvrtak, 19.11.2009.

15:32

Default images

Veljović kaže da je, prema procenama policije, u pogrebnoj povorci ulicama Beograda i na opelu ispred hrama svetog Save na Vračaru bilo više od 600.000 ljudi.

Portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su ekipe te službe tokom praćenja pogrebne povorke imale 18 intervencija, ali je dodala da je reč o lakšim slučajevima.

Macura je navela da su tri osobe prevezene u Urgentni centar zbog malaksalosti i nesvestice, kao i da je jedna osoba prebačena u bolnicu zbog povrede arkade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: