Kon: Bolja epidemiološka situacija

Epidemiološka situacija je sada bolja nego što je bila prošle nedelje, izjavio je član Radne grupe Ministarstva zdravlja za praćenje novog gripa Predrag Kon.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 18.11.2009.

00:25

Default images

"Situacija je sada relativno manjeg intenziteta nego što je bila, osim u određenim područjima, kao što je krajnji jug Srbije i eventualno u nekim delovima Vojvodine. Inače, svuda ostalo ili stagnira ili miruje“, rekao je Kon.

Ministar prosvete Žarko Obradović izjavio je da su sve škole preduzele mere kako bi se sprečilo širenje gripa i dodao da je zvanično novi grip registrovan kod 52 učenika.

Obradović kaže da prosvetni sistem za sada funkcioniše skoro idelno, da se nastava odvija, a mere higijene su na zavidnom nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: