Uhapšeni zbog napada i pljačke

Novosadska policija uhapsila je dvojicu osumnjičenih da su krajem aprila opljačkali i teško ranili grčkog državljanina, rukovodioca u kompaniji Sunoko.

Izvor: B92

Nedelja, 15.11.2009.

17:33

Default images

Safeta Č. (40) iz Beograda i Mileta J. (49) iz Novog Sada krivična prijava tereti da su u aprilu ove godine u Sremskoj Kamenici teško ranili Grka S.P., zahtevajući da im pokaže gde se nalazi sef, a pošto nisu uspeli da otvore sef, iz kuće su odneli izvesnu sumu deviza i mobilni telefon, saopštila je policija.

Istražni sudija Okružnog suda u Novom Sadu odredio je osumnjičenima pritvor do 30 dana, piše u saopštenju.

Kako su tada preneli mediji, krajem aprila iz vatrenog oružja je teško ranjen jedan od rukovodilaca kompanije Sunoko u Srbiji, grčki državljanin S.P. (50).

Ta kompanija poseduje šećerane u Baču, Kovačici, Pećincima i Vrbasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: