Nastavljena kampanja na Voždovcu

Stranake i koalicije koje učestvuju na predstojećim lokalnim izborima na Voždovcu, nastavile su kampanju obilazeći naselja u toj beogradskoj opštini.

Izvor: B92

Nedelja, 15.11.2009.

19:08

Default images

Naprednjaci, radikali, LDP i SPS-PUPS-JS obišli su danas pojedina voždovačka naselja, razgovorali su sa građanima i predstavili su kandidata za odbornike.

Član predsedništva SNS-a Gradimir Dragutinović i lekar opšte prakse Vladimir Stojanović razgovarali sa Voždovčanima o merama zaštine od novog gripa, a ta stranka će, kako su naveli, dok epidemija ne bude suzbijena nastaviti da organizuje takve razgovore.

LDP je u okviru akcije "Ne varniči, ne paniči, pozovi LDP", prostorije svojih opštinskih odbora u Beogradu pretvorila u centre u kojima građani, koji imaju simtome gripa, mogu da pozovu volontere stranke kako bi umesto njih otišli do doma zdravlja, apoteke ili prodavnice.

Prilikom posete "dežurnima" u opštinskom odboru Voždovac, predsednik LDP-a Čedomir Jovanović rekao je da "grip ne priznaje političke granice" i da je to dobra prilika da svi pokažu solidarnost, humanost i odlučnost da pomognu jedni drugima.

Koalicija SPS-PUPS-JS je u okviru predizbornih aktivnosti organizovala razgovore sa građanima na više punktova na Voždovcu i predstavila svoj izborni program.

Funkcioner SPS i ministar za energetiku i rudarstvo Petar Škundrić rekao je da će lično pomoći novoj opštinskoj vlasti, u kojoj će, kako je ocenio, socijalisti poneti najveću odgovornost, na usklađivanju mehanizama odlučivanja od republičke vlasti do opštinske samouprave, da bi se i na taj način poboljšao život građana.

Kandidat SRS za predsednika opštine Voždovac Bojan Mladenović i predsednik Gradskog odbora te stranke Nemanja Šarović obišli su neasfaltirani deo ulice Bulevara oslobođenja.

Šarović je ocenio da stanovnici tog dela Voždovca žive u nehumanim uslovima i da se svakodnevno suočavaju sa problemima nepostojanja kanalizacione mreže, razrovanog asfalta, nerešenim pitanjem priključka za telefon i čestim nestankom električne energije, navodi se u saopštenju te stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: