Pronađena mrtva beba

U dvorišnoj zgradi domaćinstva Zlatka Jovanovića i Nadice Milanović iz sela Dragova policija je pronašla mrtvu tek rođenu bebu, potvrđeno je u PU u Jagodini.

Izvor: Tanjug

Petak, 13.11.2009.

17:54

Default images

Mrtva beba u plastičnoj kanti za vodu, skrivenoj u drvenom buretu, pronađena je u četvrtak i po nalogu Opštinskog tužilaštva u Rekovcu počela je istraga, "ali će se tek sutra znati da li je reč o krivičnom delu čedomorstva", rečeno je u PU. Istražni sudija Opštinskog suda u Rekovcu Miljan Leković izjavio je da će se tačan uzrok smrti bebe znati posle obdukcije.

"Slučaj nije okvalifikovan kao krivično delo, niko nije uhapšen", rekao je Leković.

Policiju su na ovaj slučaj alarmirali lekari Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Kragujevcu, gde je Jovanovićeva hitno prevezena iz Doma zdravlja u Rekovcu, zbog obilnog krvarenja.

Lekarima je bila sumnjiva priča o bebi, a Jovanovićeva je i dalje na lečenju u teškom stanju, ali joj život nije ugrožen.

Porodica Jovanovića i Milanovićeve ima troje dece, dva dečaka i devojčicu, a roditelji nigde nisu zaposleni. Porodica se izdržava od dečjeg dodatka i nadničenja leti i komšije kažu da veoma teško živi.

U Centru za socijalni rad u Rekovcu rečeno je novinarima da ta porodica ne koristi pomoć ove ustanove i "nije problematična".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: