700 grama metala u stomaku

Iz stomaka jednog pacijenta u Peruu izvađeno je oko 700 grama metala, uključujući eksere, novčiće, zarđale bakarne žice i metalne otpatke.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2009.

12:27

Default images

Hirurg bolnice u mestu Kahamarka na severu Perua, Karlos Delgado izjavio je novinarima da nikada u svom životu nije video ništa slično onom što je našao u stomaku izvesnog Rekelmea Abanta.

"Prvo smo pomislili da je reč o napadu slepog creva, ali smo se ne malo iznenadili kada smo otkrili šupljinu u njegovom stomaku", kazao je Delgado, dodajući da se pacijent nalazi na psihijatrijskom posmatranju.

Abanto, 26-godišnji građevinski radnik koji je mesecima jeo metale predmete, izjavio je peruanskoj televiziji da će to sada možda raditi javno "iz sporta".

"U februaru sam progutao 17 eksera i nisam umro. Ekseri dugački 12,5 santimetara i sve u jednom danu", pohvalio se Abanto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: