Ubijen ruski državljanin u Sutomoru

Ruski državljanin Sergej Zvorgin (45) ubijen je juče u sauni svoje kuće u sutomorskom naselju Haj-Nehaj, potvrdila je Uprava policije Crne Gore.

Izvor: B92

Sreda, 11.11.2009.

09:13

Default images

Njegovo beživotno telo pronašla je kućna pomoćnica, koja je obavestila policiju, rekla je portparolka policije Tamara Ralević. Zvorgin je ubijen hicima iz vatrenog oružja, a policija traga za ubicom, rekla je ona.

On je u utorak trebalo da otputuje u Rusiju, gde živi njegova porodica, supruga i tri maloletna sina. Ubijeni Rus je poslednjih pet godina živeo u Sutomoru gde je kupio veliku kuću u naselju Haj-Nehaj.

Luksuzna višespratnica okružena je visokim zidom i obezbeđena video nadozorom, ali još nije poznato da su kamere snimile čoveka koji je ubio Zvorgina.

Komšije su novinarima ispričale da je Zvorgin bio dobar sused i da nije imao lično obezbeđenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: