Maloletnici crtali kukaste krstove

Čačanska policija saopštila je da su uhapšena dvojica maloletnika zbog krađe u prodavnici boja i ispisivanja grafita različite sadržine i kukastih krstova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.11.2009.

17:44

Default images

U noći između subote i nedelje, na fasadama nekoliko stambenih zgrada i Mesne zajednice u Ulici Ljubićski kej, u Prištinskoj i Knićaninovoj ulici, kao i na dva putnička motorna vozila koja su bila parkirana u Ulici Ljubićski kej ispisani su grafiti različite sadržine i kukasti krstovi.

O ovom događaju obavešten je okružni javni tužilac koji se izjasnio da postoje elementi krivičnog dela uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Policija je preduzela sve mere i radnje na otkrivanju počinilaca i utvrdila da je iste noći, u Ulici Bate Jankovića, u Čačku, izvršeno krivično delo teška krađa na štetu STR "Prodavnica boja", na kojoj je razbijen izlog i otuđena izvesna količina sprejova.

Dvojicu maloletnika policija je identifikovala i kod njih su pronađeni tragovi spreja po odelu i rukama, a kod jednog od njih pronađeno je 20 bočica spreja.

Protiv njih biće podnete odgovarajuće krivične prijave.

Čačanska policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: