Revizori utvrdili gubitak NIS-a

Nezavisna revizorska kompanija “Ernst i Jang” završila je specijalnu reviziju u NIS-u za 2008. i utvrdila da je NIS imao gubitak ne manji od 8 milijardi dinara.

Izvor: FoNet

Ponedeljak, 09.11.2009.

19:31

Default images

Revizorska kompanija “Ernst i Jang” uradila je specijalnu reviziju finansijskog izveštaja kompanije za 2008. godinu na preporuku Vlade Republike Srbije, saopštio je NIS, a utvrđeno je da je NIS zabeležio gubitak "ne manji od osam milijardi dinara".

Naime, manjinski akcionar – Republika Srbija – iskoristio je svoje zakonsko pravo da angažuju novog revizora da obavi specijalnu reviziju finansijskog izveštaja NIS za 2008. godinu, što je Upravni odbor NIS potvrdio odlukom da specijalnu reviziju obavi kompanija Ernst i Jang, kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: