Video: Eksplodirao automobil

U Ulici deset avijatičara na Konjarniku noćas je eksplodirao automobil marke BMW beogradskih tablica, parkiran ispred zgrade. Nije bilo povređenih.

Izvor: B92

Nedelja, 01.11.2009.

23:21

Default images

Eksplozija je izazvala požar u kome je potpuno izgoreo BMW beogradskih registarskih tablica, a vatra se sa prednjeg dela automobila proširila i na "fijat punto" koji je stajao parkiran pored njega. Inače, u puntu se samo 15 minuta pre ekplozije nalazila žena sa dvoje dece, koja se na sreću na vreme udaljila od automobila.

Stanari okolnih zgrada nisu videli šta se tačno dogodilo, ali su čuli jaku detonciju.

Vatra sa automobila koji su goreli zahvatila je i roletnu stana na prvom spratu. Širenje požara su sprečile dve vatrogasne ekipe, koje su se nakon potpunog gašenja vatre povukle, dok je na mestu događaja i dalje policijska patrola koja vrši uviđaj. Policajci koje smo zatekli na mestu događaja nisu mogli da nam daju preciznije informacije o tome šta je uzrok eksplozije, niti o vlasniku automobila BMW, koji je eksplodirao.

Autor snimka: Stevan Đorđević, "Reporteri bez granica"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: