Tadić nije dao intervju u Nemačkoj

Kabinet predsednika Srbije Borisa Tadića saopštio je da predsednik nije dao intervju nemačkom listu "Nojes Dojčland".

Izvor: Beta

Četvrtak, 29.10.2009.

14:42

Default images

"Predsednik Srbije nije dao intervju listu "Nojes Dojčland". Samim tim, nije mogao bilo šta da kaže o tome gde se trenutno nalaze ili ne nalaze Mladić i Hadžić", rečeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika Republike. Nemački dnevnik objavio je danas navodni Tadićev intervju, u kojem citira predsednika Srbije da Mladić i Hadžić "nisu u Srbiji".

Intervju je naslovljen "Srbija čeka na presudu o Kosovu iz Haga - Predsednik Tadić svoju zemlju vidi kao garanta stabilnosti na Balkanu". Taj tekst je dostupan i na internetu, na adresi http://www.neues-deutschland.de/rubrik/ausland.

Autor intervjua, Igor Fijati je slobodan novinar koji izmedju ostalog radi i za Nojes Dojčland, a njegove tekstove objavljuje više evropskih i drugih listova.

Prethodni Fijatijev intervju sa Tadićem je objavljen januara 2006. godine, tada u austrijskom "Viner cajtungu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: