Zadržani u policiji zbog pucnjave

Policija u Čačku odredila je meru zadržavanja do 48 sati za petoricu osumnjičenih da su učestvovali u pucnjavi u kafiću "Roksi" u kojoj je povređeno osam osoba.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 26.10.2009.

17:30

Default images

Policijsko zadržavanje je određeno za trojicu Čačana, braću Sašu Đ. (22), Srđana Đ. (23) i Igora M. (21), kao i za dvojicu Beograđana Voju B. (23) i Nemanju B. (21), navodi se u saopštenju policije.

Oni se sumnjiče za ubistvo u pokušaju, nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, učestvovanje u grupi koja je počinila ta krivična dela, kao i za neovlašćeno posedovanje opojnih droga.

U saopštenju policije navodi se da je protiv dve osobe, koje nisu imenovane, podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

U pucnjavi u kafiću "Roksi", koja se dogodila juče u 2.20 povređeno je osam osoba, od kojih su teže povrede, opasne po život, zadobili Srđan Đ.i Igor M, koji su na odeljenju intenzivne nege u čačanskoj bolnici.

Lake telesne povrede zadobili su Saša Đ, Nemanja M., Vojo B. i tri gošće lokala, sestre Tatjana P. (22) i Slađana P. (26), kao i Ivana Đ. (21), svi iz Čačka.

Policija je saopštila da intenzivno traga za Danijelom J. (25) iz Čačka, koji je u bekstvu.

U trenutku pucnjave, kojoj je prethodila tuča i svađa između dve suparničke kriminalne grupe, u kafiću "Roksi" bilo je oko 200 gostiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: