Eksplozija u Vranju, nema žrtava

Zgrada u kojoj se nalazio restoran "Kubura" u Vranju do temelja je srušena u jutrošnjoj eksploziji, a u incidentu nije bilo povređenih.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2009.

11:25

Default images

Portparolka Opštinskog suda u Vranju Dragana Stanković-Tasić rekla je da će u istragu o eksploziji u restoranu "Kubura" biti uključeni i stručnjaci za eksploziv iz Beograda. Zgrada u kojoj je bio restoran "Kubura" u centru Vranja, srušena je u eksploziji jutros oko 1.25. U incidentu nije bilo povređenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Dragana Stanković-Tasić rekla je da su stručnjaci iz Beograda pozvani nakon što je utvrđeno da u restoranu nije eksplodirala plinska boca.

Portparolka suda navela je da je to potvrdio vlasnik uništenog restorana Ivica Vojinović.

Restoran je bio smešten u strogom centru Vranja, u Partizanskoj ulici.

Preko puta zgrade koja je srušena u eksploziji je hotel "Vranje", a zgrada Policijske uprave Vranje udaljena je oko 300 metara.

U eksploziji je oštećeno i nekoliko okolnih objekata. Partizanska ulica je zatvorena za saobraćaj, a mesto obezbeđuju policajci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: