Prodavali stanove bez dozvole

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv supružnika osumnjičenih da su prodavali stanove u izgradnji u zgradi koja nema građevinsku dozvolu.

Izvor: B92

Petak, 23.10.2009.

15:11

Default images

U saopštenju policije navodi se da je Svetlana P. (28) osumnjičena da je zloupotrebila službeni položaj, falsifikovala službenu ispravu i prekršila Zakon o planiranju i izgradnji, a njen suprug Marko P. (33) osumnjičen je za kršenje tog zakona, kao i za prevaru.

Kao vlasnik i direktor građevinske firme, Svetlana P. je bespravno počela gradnju stambenog objekta u Ulici Petefi Šandora i preko agencija za promet nekretnina prodala 11 stanova i dve garaže u toj zgradi za 26,5 miliona dinara.

Marko P. je, kao ovlašćeno lice preduzeća, prevario kupce, držeći ih u zabludi da će zgrada biti završena do maja ove godine, iako je znao da to obećanje neće moći da ispuni, budući da je račun firme u martu blokiran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: