Zatvor zbog pretnje novinarima

Sud u Novom Pazaru osudio je H.L. i F.L. na 30 dana zatvora zbog nasilničkog ponašanja i pretnji upućenih juna 2008. novinarskoj ekipi TV Jedinstvo.

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2009.

12:56

Default images

H.L. i F.L. su novinarki Ivani Milić i snimatelju Edisu Klimetni uputili pretnje smrću tokom snimanja priloga o bespravnoj gradnji. Novinarka Ivana Milić zadovoljna je presudom suda.

“Želim da pohvalim efikasnost pravosuđa koje je zaštitilo prava novinara da slobodno rade svoj posao. To je poruka meni i kolegama da slobodno, bez straha radimo svoj posao i bavimo se istraživačkim novinarstvom, jer je zakon regulisao da se kazne svi oni koji onemogućavaju novinare i snimatelje da obave radne zadatke“, rekla je Ivana Milić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: