Novi sportski centar u Beočinu

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić otvorio je Sportsko-poslovni centar u Beočinu i rekao da će objekat biti od višestruke koristi za tu opštinu.

Izvor: B92

Subota, 17.10.2009.

00:19

Default images

U prisustvu ministarke sporta Snežane Marković-Samardžić Pajtić je obišao novo zdanje, a najduže se zadržao u velikoj sportskoj hali. U toku dana predsednik Izvršnog veća posetio je i mesto Kucuru u opštinui Vrbas, gde je obišao radove na kanalizaciji i novootvoreno igralište.

"Sportski centar u Beočinu će služiti za zapošljavanje ljudi i poboljšanje zdravlja i odraslih i dece. Ono što je posebno važno je da je ova hala napravljena po najvišim evropskim standardima, da ima salu za 1000 gledalaca, da ima šest manjih sala i sve one sadržaje koji su neophodni da bi se moglo reći da je ovo neka vrsta malog Spensa u opštini Beočin", rekao je Pajtić.

On je podsetio da je Izvršno veće u opšini Beočin dosta uradilo i na projektima kao što su vodosnabdevanje, telefonizacija, izgradnja dečjih igrališta, putne mreže.

On je u Savinom Selu sa predsednikom Mesne zajednice Miodragom Šoškićem potpisao protokol o sanaciji Srpske pravoslavne crkve, a zatim je u mestu Kucura obišao radove na kanilizaciji i novootvoreno igralište.

Izvršno veće u poslednje dve i po godine u sve projekte ove opštine uložilo je oko milijardu i sto hiljada dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: