Crnogorska kompanija leti iz Niša?

Crnogorska avio-kompanija "Montenegro erlajns" želi ponovo da uspostavi avionsku vezu između Niša i Ciriha, ali i drugih evropskih gradova.

Izvor: B92

Petak, 16.10.2009.

17:00

Default images

Kako je saopšteno iz te avio-kompanije, tim povodom je u Beogradu održan sastanak predstavnika srpskog Ministarstva infrastrukture, međunarodnog aerodroma u Nišu "Konstantin Veliki" i te kompanije. Svi prisutni su izrazili pozitivan stav o ovom pitanju, na osnovu pređašnje veoma uspešne saradnje, kaže se u saopštenju.

Pored predstavnika Ministarstva infrastrukture Srbije, sastanku su prisustvovali direktor kompanije "Montenegro erlajns" Čedomir Đurišić i direktor niškog aerodroma Dragan Bugarinović.

Domaći avio-prevoznik "Jat ervejz" je za predstojeću sezonu ukinuo avionski prevoz iz Niša za Cirih, čime je niški region praktično ostao bez ove veoma značajne evropske konkurencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: