Iskaz Kneževića o švercu cigareta

Specijalno tužilaštvo uzelo je iskaz od crnogorskog biznismena Ratka Kneževića, povodom njegovih saznanja o švercu cigareta u Srbiji devedesetih godina.

Izvor: Tanjug

Petak, 16.10.2009.

17:03

Default images

Kako je saopštilo Tužilaštvo, podaci koje je izneo Knežević biće posebno razmatrani sa aspekta mogućnosti korišćenja u već pokrenutim krivičnim postupcima protiv Stanka Subotića Caneta, Siniše Stojčića Badže, Bojane Bajrušević i drugih koji se terete za nelegalni promet duvana, ili u svrhu proširenja ovih postupaka, navodi se u saopštenju.

Tužilaštvo navodi da bi podaci, koje je dobilo od ovog bivšeg bliskog saradnika premijera Crne Gore Mila Đukanović, mogli da se koriste i u svrhu eventualnog pokretanja novih krivičnih postupaka.

Razgovor sa Kneževićem obavljen je u četvrak, 15. oktobra, pošto je u medijima u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori u poslednjih par meseci objavljeno nekoliko izjava, u kojima je on izneo značajne podatke o krijumčarenju duvana na području zemalja zapadnog Balkana i Italije devedesetih godina prošlog veka, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: