Ljajić predstavlja novu stranku

Jedan od osnivača i lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić održaće u nedelju prvu konferenciju na kojoj će predstaviti stranačke simbole i program

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 15.10.2009.

13:52

Default images

Na konferenciji će govoriti, kako se navodi, i neki od najuglednijih osnivača i članova koji će izneti stavove stranke o različitim pitanjima. Ljajić je rekao da će ciljna grupa SDPS biti narod, kao i da će osnovni ciljevi stranke biti bolji život građana.

Svoje prvo izborno iskustvo stranka će imati na ponovljenim lokalnim izborima u beogradskoj opštini Voždovac gde će učestvovati na zajeničkoj listi sa Demokratskom strankom.

Ova partija će, prema Ljajićevim najavama imati trajno strateško partnerstvom sa Demokratskom strankom, a potpisivanje sporazuma o tome predviđeno je posle osnivačkog kongresa SDPS-a koji će u beogradskom centru "Sava" biti održan 12. decembra.

Ljajić je formalno rukovođenje Sandžačkom demokratskom partijom (SDP) prepustio funkcioneru te stranke Rešadu Hodžiću, ali će, kako je nedavno rekao, on i dalje biti njen lider .

Ljajić je objasnio i da će SDP ostati regonalna stranka koja će takodje imati sporazum o zajedničkom nastupu na izborima sa novoformiranom Socijaldemokratskom partijom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: