Kiša izazvala kolaps u Beogradu

U Beogradu je kiša, koja pada od juče po podne, izazvala pravi saobraćajni haos.

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2009.

10:39

Default images

Vetar koji je duvao brzinom 15 metara u sekundi, oborio je desetak stabala u gradu. Drvo koje je palo u Ulici kraljice Marije pokidalo je napajanje tramvajske mreže i dodatno otežalo saobraćaj.

Kao po pravilu, kiša je sa sobom Beogradu donela gužve. Gotovo da nije bilo saobraćajnice na kojoj nije bilo zastoja. Zbog obilnih padavina, potreban je i dodatni oprez zbog proklizavanja.

Da situacija bude još komplikovanija doprinelo je i drvo, koje se zbog vetra srušilo u Ulici kraljice Marije, što je pokidalo mrežu koja napaja tramvaje.

Tramvaji i dalje stoje, a kako nezvanično saznaje B92 od radnika na licu mesta, radovi će trajati do uveče, a šine neće proraditi do sutra ujutru.

Dodatne gužve stvaraju se i na Brankovom mostu i u Ulici kneza Miloša, gde se saobraćaj takođe održava otežano, uz kolone vozila na potezu ka Slaviji i od Slavije.

Uslovi na beogradskim saobraćajnicama neće biti bolji ni u narednih nekoliko dana, jer meteorolozi najavljuju kišu i niske temperature

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: