Mesić: Trojka premijerki

Predsednik Hrvatske Stjepan Mesić ocenio je rad premijerke Jadranke Kosor trojkom, jer je zadovoljan njenim radom na području spoljne politike.

Izvor: B92

Subota, 10.10.2009.

14:40

Default images

Mesić je, međutim, kako je objavila Hrvatska televizija, rekao da su na području unutrašnje politike problemi samo identifikovani. Hrvatski predsednik je podržao novi predlog zakona o pravima hrvatskih branitelja i ponovio da bi trebalo objaviti Registar branitelja.

"Nisam siguran da će komisije koje će pratiti borbu protiv korupcije biti uspešne, jer je staro pravilo: kada želiš da se nešto ne sprovede, onda se formira komisija", rekao je Mesić.

On nije želeo da komentariše proteste pred Ambasadom Švajcarske i ponovio je da se ne slaže sa slanjem protestne note toj zemlji zbog zabrane pevaču Marku Perkoviću Tompsonu da nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: