Transvestiti prebili huligane

Dvojica huligana napali su par transvestita u velškom gradu Svonzi (Svansea) i uskoro shvatili da su napravili kobnu grešku, javljaju britanski mediji.

Izvor: B92

Subota, 10.10.2009.

13:49

Default images

Din Gardner i Džejson Fender uočili su dvojicu muškaraca u kratkim haljinama s perikama na glavi i torbicama, pa su pomislili da se radi o nejakim transvestitima. Ispostavilo se, međutim, da su u pitanju profesionalni borci u kavezima. Huligani su dobili batine, nakon čega su predati policiji, da bi na kraju bili osuđeni na četiri meseca društveno-korisnog rada.

Ulične bezbednosne kamere snimile su Gardenera bez majice kako napada jednog od muškaraca s ružičastom perikom na glavi i veštačkim grudima. U sekundi tu se stvorio drugi borac u svetlucavoj crnoj haljini i napadačima zadao dva brza udarca, prenosi sajt GSA.

Borci su napadačima uzeli dokumente i smireno nastavili svojim putem na visokim potpeticama.

Huligani su se još dugo ošamućeni teturali ulicom pre nego što ih je konačno uhapsila policija i utvrdila da su već ranije te iste večeri u pijanom stanju započinjali tuče.

Din Gardener (19) i Džejson Fender (22) su na sudu priznali krivicu za napad i kažnjeni su sa četiri meseca društveno-korisnog rada. Elektronski su označeni i imaju zabranu izlaska od 19 do 7 časova.

Pogledajte video zapis (nakon prvog minuta).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: