Suđenje za zlostavljanje štićenika

U Novom Pazaru ovih dana bi trebalo da počne suđenje dvojici saradnika u centru Crna Reka kod Tutina, zbog sumnje da su seksualno zlostavljali štićenika.

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2009.

15:51

Default images

M. P. i N. R. optuženi su pred Okružnim sudom da su na delo obljube prinuđavali jednog od štićenika duhovno-rehabilitacionog centra "Crna Reka“. Zaprećena kazna za ovo delo, u okolnostima pod kojima se pretpostavlja da je do njegovog izvršenja došlo, jeste od tri godine do 15 godina zatvora.

Kako je za B92 rekao predsednik Okružnog suda u Novom Pazaru Ćamil Hubić, suđenje će, po odluci postupajućeg sudije, od početka glavnog pretresa do izricanja presude biti zatvoreno za javnost zbog interesa zaštite žrtve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: