Niš: Grafiti "Smrt policiji"

Grafit sa natpisom "Smrt policiji" ispisan je na nekoliko mesta u širem centru Niša. Policija je izvršila uviđaj i istraga je u toku.

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2009.

13:01

Default images

Kako je rekla portparolka niške policije Lidija Pavlović, na bilbordu u Bulevaru Nemanjića u Nišu ispisan je grafit, a isti grafit ispisan je i na fasadi jedne zgrade u Srmeskoj ulici u Nišu.

U Policijskoj upravi su naveli da je u toku operativni rad na otkrivanju lica koja su ispisala grafite.

Priveden zbog napada na policajca

Niška policija privela je M.L. (21) iz Niša zbog sumnje da je napao policajca na dužnosti, nanevši mu lakše telesne povrede, saopšteno je u Policijskoj upravi.

Osumnjičeni je, s još jednim licem koje je u bekstvu, napao policajca u Ulici Uroša Dinića i posle zadržavanja od 48 sati biće priveden istražnom sudiji Opštinskog suda, sopštila je niška policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: