SPO: Još bez pravosnažne presude

Ni posle deset godina od zločina na Ibarskoj magistrali ubicama još nije izrečena pravosnažna presuda, podseća Srpski pokret obnove.

Izvor: B92

Petak, 02.10.2009.

14:50

Default images

U saopštenju se navodi da se u subotu navršava deset godina od ubistva četvorice čelnika SPO na Ibarskoj magistrali: Veselina Boškovića, Zvonka Osmajlića, Dragana Vušurovića i Vučka Rakočevića.

Deset godina posle zločina nikoga "u evropskoj Srbiji" ne zanima kako žive udovice i deca ubijenih, deset godina posle zločina Srbija je pozornica svakodnevnih zločina, kaže se u saopštenju.

SPO ocenjuje da se to dešava jer nije demontirana mreža smrti, jer se deset godina njeni zločini proglašavaju za vrlinu, ali i zbog toga što ta mreža ima i podršku mnogih u pravosuđu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: