Uhapšen jedan od vođa narko kartela

Kolumbijska policija uhapsila je pripadnika vodećeg narko kartela u zemlji optuženog da je u SAD prokrijumčario oko 100 tona kokaina, saopštili su zvaničnici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2009.

00:26

Default images

Huan Rivera, drugi čovek ozloglašenog kolumbijskog narko kartela Norte del Vale, uhapšen je u gradu Kali posle šest meseci, koliko je proveo u bekstvu, a sud američke države Floride tražio je njegovo izručenje.

"Rivera je postao ključni faktor (najvećeg kolumbijskog narko kartela), kada je u pitanju krijumčarenje kokaina na strana tržišta", rekao je šef policije Oskar Narandžo.

Policija veruje da je Rivera, u kolumbijskom podzemlju poznat kao Nula Šest, odgovoran za krijumčarenje ukupno oko 100 tona kokaina u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: