Ranjen britanski mladić u Beogradu

Mladić britanske nacionalnosti, koji je noćas ranjen u Brodarskoj ulici u Beogradu, operisan je i njegovo stanje je stabilno, kažu za B92 u Urgentnom centru.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 16.09.2009.

08:21

Default images

Pri ranjavanju vatrenim oružjem mladić je zadobio nekoliko rana u predelu tankog creva i izgubio veliku količinu krvi. Policija je u međuvremenu saopštila da intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti koji su dovele do pucnjave u kojoj je rano jutros u Beogradu ranjen britanski državaljanin S. J. A. (26).

Do pucnjave je došlo oko tri sata u Brodarskoj ulici, tridesetak metara od splava "Fristajler", navodi se u saopštenju MUP-a.

Nakon ranjavanja, mladić se sa svojim prijateljima peške vratio u hostel u kojem su smešteni i tek onda su o ranjavanju obavešteni policija i Hitna pomoć.

Ekipa Hitne pomoći u ranim jutarnjim časovima prebacila ga je od hostela "Centar" u Karađorđevoj ulici kod Železnicke stanice do Urgentnog centra.

“Pacijent je operisan i njegovo stanje sada je stabilno. Bila je teža povreda, rađena je operacija u predelu stomaka, tačnije rađena su creva i drenaža. Mi ćemo pratiti njegov postoperativni tok, pa ćemo videti - lekari će odlučiti šta će dalje raditi“, kazao je za B92 portparol Kliničkog centra Srbije, Drago Jovanović.

Dačić: Detalji po okončanju istrage

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će policijska istraga pokazati šta se tačno desilo prilikom ranjavanja britanskog državljanina S. J. A.

Dačić je rekao da, za sada, nema novih detalja o tom incidentu, potvrdivši da je do pucnjave došlo oko tri sata ujutro, na lokaciji udaljeno tridesetak metara od splava "Fristajler" u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: