Otkinuta tabla sa natpisom NDNV-a

Nepoznati počinioci otkinuli su tablu sa natpisom Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) na zgradi u kojoj se nalaze kancelarije udruženja u Novom Sadu.

Izvor: B92

Sreda, 16.09.2009.

14:02

Default images

Kako je saopštio NDNV, ovo je četvrti put da se tabla sa nazivom NDNV-a otkida i uzima, pa predstavnici udruženja smatraju da se može govoriti o kontinuitetu i izvesnoj upornosti izvršilaca koji, očigledno, pažljivo prate gde se nalaze kancelarije NDNV-a.

"Postoji dovoljno indicija, mada ne želimo da prejudiciramo rezultate istrage, da nije u pitanju nasumični rušilački nagon, već da je događaj povezan sa društvenim angažmanom naše organizacije", navodi se u saopštenju.

NDNV je saopštio da je, kao i u prethodnim slučajevima, o ovom događaju obaveštena policija, čiji pripadnici su došli na mesto događaja.

Prethodno su table u tri navrata otkidane na staroj adresi NDNV-a, u Zmaj Jovinoj ulici broj 4, a policija ni u jednom slučaju nije pronašla počinioce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: