Miladin Kovačević postaje advokat?

Advokat Miladina Kovačevića, Borivoje Borović, izjavio je da je njegov klijent upisao Pravni fakultet i da ga, kada diplomira, čeka radno mesto.

Izvor: B92

Petak, 11.09.2009.

13:47

Default images

Postupak protiv Miladina Kovačevića, osumnjičenog za nanošenje teških telesnih povreda Brajanu Štajnhaueru, u zastoju je, a njegov advokat Borivoje Borović kaže da nije poznato kada će proces biti nastavljen. Borović navodi da se još ne zna da li će i kako biti saslušani oštećeni i svedoci u ovom postupku.

On veruje da će sud pokušati da ih sasluša putem video-linka iz Amerike, ali navodi da, po anglosaksonskom pravu, svedoci mogu da odbiju da daju izjavu, pa bi proces mogao da se nađe u ćorsokaku.

Ipak, interesantno je da Kovačević, koji je ove godine postao student, već ima obezbeđeno radno mesto!

“Pošto smo mi u dosta dobrim prijateljskim odnosima, po mojoj sugestiji, on je upisao Pravni fakultet. On studira na Pravnom fakultetu i ima volju da se jednog dana bavi advokaturom. Pošto procenjujem da je veoma častan, vredan i pošten čovek, obećao sam mu, ako završi Pravni fakultet, da će kod mene biti advokatski pripravnik”, kaže Borović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: