Pritvor za učesnike masovne tuče

Istražni sudija Okružnog suda u Jagodini Tomislav Vučković odredio pritvor do 30 dana četvorici mladića iz Ćuprije, uhapšenih zbog učešća u tuči u Jagodini.

Izvor: B92

Nedelja, 06.09.2009.

01:17

Default images

U masovnoj tuči ispred izletišta "Potok" u Jagodini ubijen je Marko Đurđević (24) iz tog grada. U tuči oko 1.30 sati iza ponoći povređeno je pet mladića, četiri iz Jagodine i jedan iz Paraćina, potvrđeno je Tanjugu u sudu.

Reč je o M.D (26), M.B (20), P.N (20) i S.N (19) "protiv kojih je doneto rešenje o istrazi zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju".

Za policiju u Jagodini, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi, ovaj slučaj nije završen, jer policija traga za M.R (20), J.M (20), Ž.M (20) i V.A (20) iz Ćuprije koji su učestovali u ovoj tuči.

Tuča je izbila posle povratka mladića iz Jagodine iz restorana "Potok", gde su proslavili momačko veče Ivana Simića, koji je juče trebalo da se venča, ali je završio na hirurškom odeljenju Opšte bolnice u Jagodini sa još tri mladića.

Ubijeni Đurđević sahranjen je juče na Gradskom groblju u Jagodini, on je izboden "hladnim oružjem" u predelu "grudnog koša i abdomena" i umro je na operacionom stolu.

On je danas trebalo da proslavi 24. rođendan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: