Poginuo u masovnoj tuči

Policijska je saopštila da je noćas oko 1:30, u masovnoj tuči u izletištu "Potok" u Jagodini, poginuo Marko Đorđević (24) iz ovog grada, a pet osoba povređeno.

Izvor: B92

Petak, 04.09.2009.

12:02

Default images

Policija je saopštila da je troje povređenih zadržano u bolnici u Jagodini - D.Đ (20), I.S (23) obojica iz Jagodine i V.Z (25) iz Paraćina. NJima život nije u opasnosti. M.G (23) i D.Đ (36) iz Jagodine su posle ukazane lekarske pomoći pušteni na kućno lečenje, navedeno je u saopštenju.

Pripadnici policije, u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Jagodine, "rade na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj slučaj, kao i na identifikaciji svih osoba koje su učestovale u tuči", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: